Giftfritt, miljövänligt och effektivt desinfektionsmedel

• Dödar 99,999% av alla bakterier, virus, svamp, mögel på under 1 minut
• Desinficerar hud, sår, brännskador, ytor, verktyg, utrustning
• Ej irriterande eller uttorkande för huden
• Svider ej på hud eller i sår
• Dödar virus och bakterier så som: E.coli, Salmonella, HIV, MRSA & Corona
• Ej giftig eller skadlig för människor, djur och miljö
• Testad och godkänd på högsta nivå EN 14476 mot alla virus, inklusive Covid-19
• Testad & godkänd enligt: EN 13727
• Kräver ingen eftersköljning

TMK HypoKlin Des är ett desinfektionsmedel baserat på Hypoklorsyra. Det är effektivare än alkohol – men med den stora skillnaden att det inte är giftigt för människor, djur och natur.

TMK HypoKlin Des® svider inte i sår, irriterar inte huden och torkar inte ut. Den erbjuder en smärtfri, säker desinfektion och kräver heller ingen eftersköljning.

Bakterier utvecklar ingen resistens mot hypoklorsyra – i själva verket har det på under 1 minut dödat varje patogen (virus, bakterier, svamp, mögel, etc.) som det har testats vetenskapligt mot.
Även om det kallas ”syra” är det inte surt eftersom det bara finns som en pH-neutral lösning. För att detta desinfektionsmedel ska vara mest effektivt måste det vara pH-neutralt som vatten. (pH7).
TMK HypoKlin Des® är alkoholfri och ej brandfarlig. Den kräver ingen specialsäkerhet vid förvaring eller särskild destruktion.

Bruksanvisning:
Handdesinfektion: 1. Gnid in produkten överallt på händerna. 2. Se till att huden är fuktig under hela kontakttiden på 60 sekunder. 3. Låt händerna lufttorka.
Huddesinfektion: 1. Gnid in produkten överallt på huden 2. Se till att huden är fuktig under hela kontakttiden på 60 sekunder. 3. Låt huden lufttorka.
Sårtvätt och svampinfektion: 1. Rengör området från smuts och var innan applicering för bästa effekt. 2. Bespruta området som skall behandlas med produkten direkt från flaskan eller blöt en steril kompress och se till att kontakttiden är minst 60 sekunder. 3. Låt området lufttorka.

Pris exklusive frakt:

Spray 100 ml 89 kr

Spray 500 ml 159

Pump 500 ml 159

Skruvkork 500 ml 156 kr

Spray 1000 ml 199 kr

Pump 1000 ml 199 kr

Skruvkork 1000 ml 196 kr

Skruvkork 5000 ml 599 kr

För större kvantiteter kontakta oss för offert